Khabib Nurmagomedov elárulta, mihez kezd visszavonulása után

Apja és edzője elvesztése után eldöntötte, nem fog többet harcolni.


Khabib Nurmagomedov azt tervezi, hogy edzői pályára lép, és nem harcol többet.

Az orosz harcos bejelentette visszavonulását, miután Justin Gaethje ellen megnyerte a főmérkőzést a UFC254 elnevezésű gálán.

29-0-s rekordot hagyott maga mögött az oktagonban, de közvetlenül az összecsapás után úgy nyilatkozott, hogy apja - aki edzője is volt - elvesztése után nem fog többé versenyezni. 


"Nincs olyan, hogy apám nélkül visszatérek."
- kezdte mondandóját Nurmagomedov.

"Beszéltem anyámmal. Nem tudja, mennyire küzdök apa nélkül, de megígértem neki, hogy ez lesz az utolsó harcom. A szavamat adtam, és azt követnem kell."

Sport365.hu - Ez volt Khabib Nurmagomedov utolsó harca

A veretlen bajnok így 29-0-s mérleggel hagyja ott a ketrecharc világát. Nurmagomedov utoljára 2019 szeptemberében állt az oktakonban. Akkor Dustin Poiriert verte három menetben. Az orosz harcos karrierje során legyőzte az ír szupersztárt Conor McGregort is. "Today is my last fight here in UFC." #UFC254 pic.twitter.com/sq6R9LxN1i - UFC (@ufc) October 24, 2020 Legendary.

 

Sport365.hu - "24 órával a mérlegelés előtt már se enni, se inni nem szabad"

A UFC - a világ elsőszámú ketrecharc-szervezete - csúcsmérkőzést kínál a rajongóknak a UFC254 elnevezésű gáláján, magyar idő szerint október 24-én este. A veretlen címvédő, Khabib Nurmagomedov húz kesztyűt az oktagonban Justin Gaethje ellen. Az orosz harcos hihetetlen 28-0-s mérleggel rendelkezik.


Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images)
Forrás: Sportbible.com

 

Videók