Khabib: Nem hiszem, hogy McGregor visszatér a csúcsra, befejezte

Szomorú lenne, ha így érne véget az ír ketrecharcos karrierje.


Khabib Nurmagomedov úgy gondolja, hogy Conor McGregor már sosem lesz a régi, és a súlyos sérülését követően már soha nem tér vissza a csúcsra.

A UFC elnöke, Dana White elmondta, hogy McGregort már vasárnap megműtötték egy Las Vegas-i kórházban, miután az ír harcos bokatörést szenvedett a Dustin Poirier elleni mérkőzésen.

„A pénz és a hírnév megmutatja, ki vagy. Mindig azt halljuk, hogy a pénz és a hírnév megváltoztatja az embereket. Ez nem igaz. Amikor jön a pénz és a hírnév, akkor mutatja meg ez a két dolog csak igazán, hogy ki vagy. És mit tett McGregor? Megütött egy idősebb ember egy bárban. Meg lehet nézni, hogy mit tett eddig" - mondta Khabib.

„Láttam, hogy sok rajongó megpróbálja támogatni őt. Ő hogyan fog támogatni másokat? Amikor a gyerekek, a fiatal generáció figyeli őt, nézi ezt a sportot? Ha népszerűsíteni akarja a harcot, népszerűsítse. Ha az MMA közösség támogatni fogja ezt a rossz embert, akkor ez a sport rossz irányba megy. Törött lábba már soha nem fog ugyanúgy rúgni. Így már nem hiszem, hogy képes lesz visszatérni a csúcsra. Conor már nem fiatal, de ami az elméjével és a lábával történt.. ez a srác már kész van teljesen. Ideje elgondolkodnia.”

Sport365.hu - Poirier McGregor beszólásáról: Ezt nem vehetem félvállról

Dustin Poiriernek még mindig van befejezetlen dolga Conor McGregorral, de az újabb harc iránti vágyának semmi köze nincs ahhoz, ahogy az UFC 264 szombat estéje véget ért. Poirier nagyrészt uralta az első menetet, egészen addig, amíg mérkőzés orvosi stábja már az első menetben véget vetett a küzdelemnek, mivel McGregor bokatörés miatt nem tudta folytatni.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók