Khabib: Mutass nekem valami látványos dolgot és visszatérek

Eladja magát Khabib Nurmagomedov, vagy más van a háttérben?


Dana White, az FC elnöke megerősítette, hogy Khabib Nurmagomedov visszatérhet a szervezetbe, de az orosznak van egy feltétele, a visszatérését illetően.


Fotó: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Khabib megdöbbentő döntést hozott miután győzött Justin Gaethje ellen, hiszen bejelentette visszavonulását. Hamarosan összecsap Conor McGregor és Dustin Poirier, és ez a harc lesz az orosz visszatérésének kulcsa.

„Alapvetően most azt érzi, hogy mindent elért, amit kitűzött maga elé. Nekem a következőt mondta: Meg fogom nézni a küzdelmet. Ha ezek a srácok valami látványos dolgot csinálnak, amire felkapom a fejem, akkor lehet, arra késztetnek, hogy visszatérjek és harcoljak. Tehát van egy olyan érzésem, hogy ha valaki kimagasló teljesítményt nyújt majd, és valami különlegesét tudnak csinálni, akkor Khabib kiáll ellenük” – mondta Dana.

Sport365.hu - Ali Abdelaziz szerint Khabib megtörte Conor McGregor lelkét

Ali Abdelaziz szerint Dana White és Khabib La Vegasban találkozik, hogy megvitassák az orosz jövőjét, és így megtudják, lesz-e visszavágó McGregor ellen. Habár Khabib Nurmagomedov 2020 októberében úgy döntött, hogy visszavonul, miután meggyőző módon legyőzte Justin Gathje-t, Dana White nem akarja feladni, hogy megpróbálja meggyőzni őt egy Conor McGregor elleni visszavágóra.

Forrás: marca.com
Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Videók