Khabib: Azt hiszem, Dana továbbítja a médiának azt az üzenetet, amelyet egy hete küldtem neki

Khabib Nurmagomedov megnyitja a bajnoki cím kapuját Dustin Poirier előtt.


Annak ellenére, hogy jelenleg az UFC könnyűsúlyú bajnoka, Khabib Nurmagomedov jövője nem világos a sportágban, és némileg megnyitotta az ajtót Dustin Poirier előtt a világbajnoki címhez, miután úgy tűnik, végleg lemond a bajnoki címről.

Sport365.hu - Khabib megszólalt Conor veresége után

A UFC 257 érkezett, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

Azt mondják, ha Conor McGregor megverte volna Poiriert, akkor lett volna egy visszavágó az ír és Khabib között, de ez egy füstbe ment terv lett, miután Poirier kiütötte McGregort a meccs második menetében. Khabib nemrégiben interjút adott a Match TV-nek, ahol beismerte, hogy hamarosan Dana White bejelenti a következő lépését, annak ellenére, hogy közöttük folyamatosan zajlanak a tárgyalások.

„Dana őszinte ember, és mindig őszinte kapcsolatunk volt. Azt hiszem, továbbítja a médiának azt az üzenetet, amelyet egy hete küldtem neki. Ez nem titok, csak elmondtam neki, hogyan szeretném, ha a dolgok előrehaladnának, nemcsak magam, hanem a könnyűsúlyú részleg kapcsán is. Poirier megérdemli, hogy bajnok legyen, ez az én személyes véleményem. Csak nézzék meg kik ellen harcolt. A könnyűsúlyú osztály mindig is a legversenyképesebb volt, a legnagyobb sztárokkal, és azt hiszem, az intrika nőni fog a divízióban, amint eldöntenék, ki küzd a címért."

Sport365.hu - Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Igen jól sikerült a UFC 257 gálája, ahol rendkívül izgalmas párosítások mellett, nagyon jó mérkőzéseket is láthattunk. Conor McGregor 12 hónap után tért vissza a ketrecbe régi riválisa, Dustin Poirier ellen, de az előtte lévő mérkőzések is tartogattak magukban izgalmakat. Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

Sport365.hu - Dana hergeli Khabibot - Jon Jonest nevezte minden idők legjobb UFC-harcosának

Dana White, a UFC elnöke pár meglehetősen ellentmondásos állítással felkavarta az MMA világát. A TMZ-nek adott interjú során White-nak számos kérdést feltettek, amelyre gyorsan és röviden kellett válaszolnia. Fotó: Jeff Zelevansky/Getty Images Arra a kérdésre, hogy "szerinte ki minden idők lenagyobb UFC-harcosa?" White azt válaszolta: "Jon Jones."

Forrás: marca.com
Borítókép: Valery Sharifulin\TASS via Getty Images

Videók