Joshua karjai nagyobbnak tűnnek, mint valaha

Jermaine Franklin elleni visszatérő mérkőzésre készül.


Anthony Joshua úgy tűnik, hogy ismét tömegelni kezdett a Jermaine Franklin elleni április 1-jei visszatérő mérkőzése előtt.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok újra akarja építeni magát a sorozatos vereségek után, amelyekkel Oleksandr Usyk letaszította a trónról. AJ a texasi Dallasba költözött az új vezető edzőjével, Derrick Jamesszel. A következő, londoni mérkőzése egy újrakezdés lesz, amellyel megpróbálja újjáéleszteni a karrierjét.

Mióta 2013-ban profi bunyós lett, Joshua súlya nagy viták tárgyát képezi. Joshua legmegdöbbentőbb teljesítményei közül néhányat akkor mutatott be, amikor karrierje korábbi szakaszában nehezebb volt. AJ 250 font volt, amikor 2017-ben kiütötte Wladimir Klitschko-t, ami karrierje legnagyobb sikerének mondható. Azonban mindez 2019-ben összeomlott, amikor 248 font volt az Andy Ruiz elleni vereségénél. Ennek eredményeképpen Joshua 237 fontra esett vissza az Andy Ruiz elleni visszavágóra még ugyanabban az évben, és visszaszerezte öveit. Azóta is ennek a könnyebb súlynak a közelében maradt, és nem lépett 244 font fölé, annak ellenére, hogy sokan azt kérték tőle, hogy Usyk ellen használja ki a méretét az előnyére.

Az új edző alatt AJ úgy tűnik, hogy ismét felpumpálta magát. A promóter Eddie Hearn szerdán Dallasban járt, és meglátogatta nehézsúlyú védencét a táborban. Egy képet posztolt, ami arra késztette a rajongókat, hogy kommentálják Joshua karjainak méretét.


Borítókép: Getty Images

Videók