Islam Makhachev: a UFC jobb munkát is végezhetett volna

Makhachev nemtetszését fejezte ki a UFC 284 promóciójával kapcsolatban.


A két hét múlva, az ausztráliai Perth-ben megrendezésre kerülő UFC 284-es UFC pehelysúlyú bajnok, Alexander Volkanovski elleni mérkőzése előtt - a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok, Islam Makhachev aggodalmának adott hangot a szervezet promóciójával kapcsolatban, tekintettel arra, hogy mekkora tétje van a párharcnak.

Makhachev, aki a RAC Arena "Down Under"-ben próbálja meg először megvédeni a vitathatatlan könnyűsúlyú címét, októberben a UFC 280-on, a "Fight Island"-en szerezte meg a megüresedett koronát - a korábbi bajnokot, Charles Oliveirát a második menetben győzte le. Ami Volkanovski-t illeti, Islam Makhachev ellen védheti meg a font-font listán szereplő első helyét.

„Elégedetlen vagyok a UFC 284 promóciójával. Úgy érzem, a UFC jobban is promózhatta volna a küzdelmet” - mondta Islam Makhachev az Alexander Volkanovski elleni címvédése előtt.

Az utolsó 11 egymást követő Octagon-beli fellépése során veretlen Makhachev lenne az első orosz harcos, aki Volkanovski elleni győzelemmel a hivatalos UFC fontra jutó ranglista élére kerülne, mióta csapattársa és korábbi könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov 2020-ban visszavonult a sportágtól.

Borítókép: Getty Images

Videók