Így reagált Khabib a lábrúgásokra McGregorhoz képest

Nurmagomedov jobban jött ki belőle ez tény.


A rajongók felhívták a figyelmet arra, hogy Khabib Nurmagomedov hogyan kezelte a lábrúgásokat Conor McGregorhoz képest.

Khabib a legutóbbi mérkőzésen Justin Gaethje ellen harcolt, ahol Gaethje igen agresszívan kezdte a találkozót, és tulajdonképpen az első menetet neki adták. A második menetben Gaethje halálos lábrúgásokkal próbálta elintézni a dagesztáni bajnokot, de Khabib remekül állta a sarat és fordította meg a mérkőzést a saját javára. Ezt követően Khabib ismét kapott egy kellemetlen rúgást, de ebből is képest volt a legtöbbet kihozni, hiszen egyből levitte Gaethjet a földre, ami a mérkőzést végét is jelentette.

McGregor azonban nem tudott megbirkózni Dustin Poirier pusztító lábrúgásaival. Az első menetben az ír magabiztos volt, de a rúgások nagyon megterhelték őt. A felvételen jól látszódik, hogy Conor már egy idő után nem tudott úgy mozogni, mint az összecsapás elején. Dustin Poirier pedig az első harcos lett, aki a karrierje során ki tudta ütni McGregort.

McGregor elismerte, hogy nem tudott mit kezdeni Dustin lábrúgásaival, és „teljesen meghalt” a harc végére a lába. Későbbi felvételeken az is látható volt, hogy az ír bottal hagyta el az öltözőt.

Sport365.hu - Khabib megszólalt Conor veresége után

A UFC 257 érkezett, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

Sport365.hu - Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Igen jól sikerült a UFC 257 gálája, ahol rendkívül izgalmas párosítások mellett, nagyon jó mérkőzéseket is láthattunk. Conor McGregor 12 hónap után tért vissza a ketrecbe régi riválisa, Dustin Poirier ellen, de az előtte lévő mérkőzések is tartogattak magukban izgalmakat. Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók