Haney: Úgy érzem, ha 10-szer harcolnánk Ausztráliában, tízszer megverném Kambosost

Magabiztos hozzáállás.


Nem biztos, hogy mindenki vállalta volna azt, amit Devin Haney. George Kambosos Jr ellen fog hamarosan megküzdeni Ausztráliában, ahol egyértelműen minden ellene van.

Haney-t nem tántorította el az, hogy Kambosos csapatának az volt az igénye, hogy Kambosos hazájában bokszoljanak, ami akár két meccsre is bővülhet, ha Haney legyőzni Kambosost június 5-én. A WBC veretlen könnyűsúlyú világbajnokának olyan nagy az önbizalma, hogy nem engedte, hogy ez számára akadály legyen, hiszen a célja, hogy világbajnok legyen.

Az ESPN június 5-én, a melbourne-i Marvel Stadionban közvetíti a 12 menetre kiírt bajnoki összecsapást. Ha Haney nyerné meg ezt a mérkőzést, akkor tartozik Kambososnak egy azonnal visszavágóval valahol Ausztráliában.

„A legtöbb ember nem fogadta volna el, hogy kétszer is Ausztráliában kell harcolnia. De bízok a tehetségemben, a képességemben, és úgy érzem, ha 10-szer harcolnánk Ausztráliában, akkor 10-szer megverném őt.”

Image

Haney elmúlt hat meccsét a Matchroom Boxing vezetője, Eddie Hearn reklámozta, és a DAZN közvetítette. A 23 éves Haney elismeri, hogy nehéz volt elhagyni a Matchroomot és a DAZN-t ideiglenesen, mégis azt kellett tennie, ami rövidtávon a legjobb volt a karrierje szempontjából.

„Mindig arról álmodoztam, hogy vitathatatlan világbajnok leszek. Végül megkaptam a lehetőséget, és igyekszem teljes mértékben kihasználni ezt, mert nem mindennap adódik ilyen. Hány vitathatatlan bajnok volt? Nem sok.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép és fotók: Devin Haney / Twitter

Videók