"Ha Conor nyer, szívesen látnék egy Khabib elleni visszavágót"

Az ír ketrecharcos tökéletes harcot ígér Dustin Poirier ellen.


Az UFC szupersztárja, Conor McGregor világossá tette, hogy koncentrált és hibátlan teljesítményt fog nyújtani Dustin Poirier, miután visszatér.

A 32 éves ír tavaly januárban szenzációsan tért vissza a UFC-be, lenyűgöző 40 másodperces TKO-győzelmet aratott Donald Cerrone ellen a Las Veagas-i UFC 246-on. Hat hónappal később McGregor megdöbbentette az MMA világot, amikor ismét bejelentette a visszavonulását.

Sport365.hu - Brutális kiütéssel tért vissza a ringbe Conor McGregor - Videó

Profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében volt csak képes nyerni. Legutóbb Khabib Nurmagomedov ellen lépett szorítóba, amikor is nagy pofára esés lett a vége. Cerrone ellen úgy tűnt bombaformában tér vissza, újra éhesnek tűnt az ír ketrecharcos. Mindezt rengeteg képpel és videóval is próbálta érzékeltetni a szurkolókkal.

 A „Notorious” tavaly novemberben vetett véget rövid életű nyugdíjazásának, amikor január 23-án, az UFC 257-es visszavágón hivatalosan aláírta megállapodását Poirier ellen. McGregor azóta a Twitteren ígéretet tett a rajongóknak, hogy egy "remekműre" számíthatnak, amikor visszatér a nyolcszögbe.

McGregor a közösségi médiában olyan videókat osztott meg, ahol kőkeményen edzett, és figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül a Khabib Nurmagomedov elleni 2016-os veresége óta. A UFC elnöke, Dana White elárulta, hogy az "Eagle" tökéletes ellenfél McGregor számára, ha nyer a UFC 257-en.

"Amikor odarepülök, Khabib is ott lesz. Tehát találkozni fogok vele, míg ott tartózkodom. Egy tökéletes világban, ha Conor megnyeri ezt a küzdelmet, szívesen látnám a visszavágót vele és Khabibbal. Ennek a harcnak nagyon is lenne értelme!" - mondta Dana.


Fotók: thenotoriousmma/Instagram

McGregor 2014-ben már harcolt Poiriert ellen a UFC 178-on, ahol TKO-győzelmet aratott a Las Vegas-i küzdelem első menetében.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók