"Gyere vissza és küzdj meg velem" - Chandler üzent McGregornak

Az ír ketrecharcos visszatérésére sokan várnak.


Michael Chandler üzent Conor McGregornak, mondván, hogy ő a legnagyobb harc, ami számára elérhető. A korábbi Bellator könnyűsúlyú bajnok öt mérkőzésből a harmadik vereségét szenvedte el a UFC zászlaja alatt, amikor a hétvégén a Madison Square Gardenben Dustin Poirier ellen lépett ketrecbe.

Annak ellenére, hogy az első két menetet uralta, az az este csalódással végződött a 36 éves amerikai számára. Ez azonban nem vette el a kedvét attól, hogy üzenjen az ír ketrecharcosnak.

McGregor 1-3-as mérleggel rendelkezik azóta, hogy 2016-ban megnyerte második övét, és Chandler szerint éppen ezért van értelme egy párharcnak közöttük.

„Szerintem vissza fog térni és felméri a lehetséges ellenfeleket. Nem hiszem, hogy én vagyok a legkönnyebb meccs, amit elvállalhat, de én vagyok a legnagyobb. Szerintem Conor McGregor visszatérése az oktagonba nagy számokat fog hozni, bárki ellen is legyen az, De ha engem választana ellenfeleként, még elképesztőbb számokat produkálnánk. Tisztelem őt, szeretném, ha visszatérne, és talán én leszek az a fickó, aki ellen visszatér és megküzd” – nyilatkozta Chandler.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép:Chris Unger/Zuffa LLC

Videók