Golovkin: Canelo nem vette komolyan Bivolt, a vereség visszahozta a földre

Canelónak egy ugródeszka lesz a győztes útra Golovkin?


Saul Alvarez kedden biztosította a cinikusokat, hogy nagyon komolyan vette a Gennagyij Golovkin elleni harmadik mérkőzésre való felkészülést.

Canelo riválisa immáron 40 éves, de a mexikói szupersztár korábbi tapasztalatai Golovkin ellen arra emlékeztetik, hogy ez egy újabb nehéz mérkőzés lesz. A kazah Golovkin úgy gondolja, hogy Alvarez most másképp állt hozzá, mint eddig.

Golovkin azt állította kedden az MGM Grandben a riporterek egy kis csoportjának adott interjú során, hogy a túlzottan magabiztos Alvarez figyelmen kívül hagyta a veretlen Bivolt, mielőtt május 7-én találkoztak volna a T-Mobile Arénában, ahol Golovkin és Alvarez szintén harmadszorra csap össze.

„Mindannyian láttuk, hogyan viselkedett, mit mondott az Usykkal, Makabuval, a nehézsúlyúakkal való esetleges bunyókról. És még most is azt mondja, hogy készen áll bármilyen kihívásra, hogy nem fél. De ugyanakkor látjuk, hogy amit a sajtótájékoztatókon mondott, az azt mutatja, hogy nem vette komolyan Dmitry Bivolt és azt a meccset. Szóval, szerintem levonta a következtetéseit, és ez a vereség valahogy visszahozta a földre. Ennek eredményeképp meg fog változni” - mondta Golovkin egy tolmácson keresztül.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Videók