Fury üzent Wildernek: Jövök érted te sz*r!

Hamarosan jön a harmadik összecsapás.


Tyson Fury igen komoly figyelmeztetést küldött Deontay Wildernek a trilógiai harcuk elõtt.

A két nehézsúlyú ökölvívó legkésőbb az év végén összecsap egymásal. Az első mérkőzés 2018 decemberében vívták meg, ahol döntetlen született, míg februárban már Fury nyert a hetedik menetben, amivel megszerezte a WBC címet. A "Bronz Bombázó" aktiválja a harmadik összecsapásukra érvényes záradékot, miután elvesztette a mérkőzést Vegasban, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze az övét. Fury pedig azért küzd, hogy megvédje címét, majd szembeszálljon Anthony Joshuával.

Sport365.hu - Wilder fejsérülését nem kesztyű vagy ököl okozta a Fury elleni meccsen

Wilder karrierje első vereségét szenvedte el, ami a WBC nehézsúlyú övébe fájt, miután Tyson Fury leiskolázta a ringben, és a hetedik menetben TKO-val nyert. A 34 éves fiatalembert rendesen megverték a ringben, és először a nehéz ruhájára panaszkodott, és azt okolta a vereségéért, most már más áll a háttérben.


De Fury még nem tekint ennyire előre, és csak Wilderre koncentrál, és azt tervezi, hogy jó alaposan megveri az amerikai bunyóst.

"„Jövök érted, te sz*r!” - írta Fury a Twitteren, amihez megosztott egy edzésvideót is.


Frank Warren úgy véli, hogy Wilder nagyon magabiztos a visszatérésével kapcsolatban.

"Nem tudom, hogy mit hozhat Deontay, ami különbözik az előző két harctól. Úgy érzi, hogy képes megújulni."

A koronavírus-járvány miatt a harmadik mérkőzés helyszínét még nem kell meghatározni. Kína, Ausztrália és a Közel-Kelet országaiban úgy gondolják, hogy már lehetséges lehetne megrendezni az összecsapást. Majd Warren erről is ejtett pár szót.

"Jelenleg a szerződés szerint, Amerikában zajlik az összecsapás, de igazság szerint bárhol lehet. Folyamatosan zajlanak a tárgyalások különböző területekkel, akik érdeklődnek, hogy megrendezzék a meccset."

Sport365.hu - A felvétel, ami tisztázza a Fury és Wilder közötti incidenst - Videó

A BT Sport kiadta a felvételeket Tyson Fury-ról, akit épp Deontay Wilder edzője figyelt, miközben a kezét bandázsolták a harcuk előtt - ezzel tisztázva az összeesküvés elméleteket. Deontay Wilder csapata megvádolta Tyson Fury-t azzal, hogy illegális kesztyűt használt ellene, és ennek köszönhető a domináns győzelme.

Forrás: talksport.com
Borítókép: Victor Decolongon/Getty Images

Videók