Fojtással kapott ki a magyar MMA harcos - Videó

Ez sajnos most nem jött össze.


Borics Ádám és Darrion Caldwell csapott össze a Bellator gáláján, ahol érezhetően Ádám nagyon feszült volt a mérkőzés elején. Azonban ez elfogadható, hiszen óriási a tét és még mindig egy rendkívül fiatal sportolóról beszélünk.

Sajnálatos módon a győzelem viszont elmaradt. Ádám elszenvedte pályafutása első vereségét, így a mérlege 14-1 immáron. Caldwell agresszívan letámadta, majd egy ütéssel kicsit bizonytalanná tette Ádámot, aki ugyan nem ingott meg de kicsit védtelenné vált. Ezt követően jött egy veszélyes fejrúgás, ami nem talált célt, majd az amerikai földre vitte Boricsot.

A ketrec szélén Caldwell a magyar bunyós mögé került, pár könyökössel puhította majd lefogta egyik kezét így könnyedén tudott fojtást alkalmazni. Ebből nem volt kiút, muszáj volt kopogni.

Caldwell ezt követően rendkívül szimpatikus volt, hiszen odament Ádámhoz és próbálta vígaszalni őt.

Scott Coker on Twitter

If this doesn't get you hyped for @TheWolfMMA vs. @AJMcKee101, I don't know what will. https://t.co/SnI4vLqbwo

Sajnos ez nem vigasz természetesen, de nem szabad nagyon szomorkodni sem, hiszen gyönyörű teljesítményt nyújtott Borics Ádám. Igen, azért írtama teljes nevét, mert szeretném tudasítani mindenkiben, aki olvassa a cikket, hogy van egy elképesztő tehetséges MMA kiválóságunk, aki még rendkívül fiatal és biztos vagyok benne, hogy sokra viszi majd még.

Ádám mindössze egy szót írt a mérkőzés után a közösségi oldalára: SAJNÁLOM! 

Sport365.hu - Borics „repülőtérd" Ádám egy plakáton Conor McGregorral

A Bellator keretein belül 16 fős mezőnyből álló versenysorozat szeptemberben indult a 66 kilogrammos súlycsoportban. A kieséses viadal egy év alatt fog lezajlani, a meccsek három-négy havonta kerülnek megrendezésre. A sorozatban a jelenlegi bajnok is képviselteti magát, így ha valaki őt legyőzi, akkor elnyeri az övet, és mehet tovább akár döntőig.

Forrás: BoricsÁdám/Facebook

Videók