Errol Spence nem akar megküzdeni a 44 éves Manny Pacquiaóval

Az ok: Larry Holmes anno "megbélyegzést" kapott, miután megverte Muhammad Alit.


Errol Spence ragaszkodott ahhoz, hogy a jövőben nem akar Manny Pacquiao ellen harcolni. A filippínó bokszlegenda még 2021-ben mérkőzött volna meg az amerikaiak jelenlegi világbajnokával.

Spence azonban egy szemsérülés miatt kénytelen volt visszalépni, Pacquiao pedig helyette a beugró, Yordenis Ugas ellen bokszolt, ahol vereséget szenvedett. Az ikon ezután visszavonult az ökölvívástól, ahogy azt sokan helyesnek tartották. Idén áprilisban Spence megállította Ugast, a következő célja pedig egy Terence Crawford elleni összecsapás.

Pacquiao azonban nem bír magával. A 44 éves bunyós a múlt héten egy bemutató mérkőzés erejéig visszatért a ringbe, és kijelentette, hogy Spence vagy Crawford ellen szeretne bokszolni.

„Természetesen megküzdhetek Terence Crawforddal vagy Errol Spence-szel. Nagyon szívesen megküzdök velük, hogy teszteljem őket, ha tényleg bajnokok. A világ legnagyobb bokszolóival küzdöttem, ezért szeretném őket tesztelni… Még mindig itt vagyok. Annak ellenére, hogy már több mint egy éve visszavonultam, továbbra is dolgozom, szinte minden nap edzek” – mondta Pacquiao a FightHype-nak.

Megkérdezték erről Spence-t, aki egyértelművé tette, hogy nem tetszik neki az ötlet.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Michael Owens/Getty Images

Videók