Elképesztő formában a UFC legendája - Képek

Georges St-Pierre bármikor készen állna egy nagy visszatérésre?!


Az UFC legendája, Georges St-Pierre felkeltette az MMA rajongói érdeklődését, amikor felvételeket tett közzé elképesztő testalkatáról, amihez hozzátette, hogy 2021-ben egy nagy bejelentésre készül.

Az MMA-legenda egy Instagram-bejegyzésben ezt írta: "Háromnapos vízböjt után mindig új embernek érzem magam. Kipróbáltatok már ilyesmit?"

Annak ellenére, hogy GSP visszavonult, folyamatosan összefüggésbe hozzák egy szenzációs visszatéréssel, Khabib Nurmagomedov ellen. St-Pierre nemrégiben közzétett olyan képeket a közösség oldalán, amik arra engednek következtetni, hogy a fizikuma nem jelentene problémát számára, hogy újra harcoljon. Sokak szerint, Khabib Nurmagomedov már csak akkor térne vissza, ha Dana White valami extra izgalmas kihívás elé állítaná. Ez lehet: Georges St-Pierre!

Sport365.hu - Az MMA rajongói rangsorolták minden idők 10 legjobb UFC harcosát

A 45 éves brazil-amerikai harcos nagyszerű karriert épített fel a nyolcszögben, és széles körben tisztelték a UFC évei miatt. A TheTopTens rajongói fejthették ki a véleményüket ebben a rangsorban, amiben a UFC történelem legjobbjait állították össze. Nem nagy meglepetésre Silva végzett az előkelő első helyen.

Sport365.hu - Khabib Nurmagomedov megnevezte a visszatérése árát

Khabib Nurmagomedov, az UFC könnyűsúlyú bajnoka, aki októberben jelentette be visszavonulását, arra utalt, hogy 100 millió dollárért már elgondolkozna a visszatérésen. A 32 éves harcos 29 MMA-győzelmet aratott és hatalmas meglepetésre a Justin Gaethje elleni küzdelem után bejelentette visszavonulását. Ígéretet tett édesanyjának apja halála után, de elismerte, hogy folynak beszélgetések a pénzről.

Sport365.hu - Ali Abdelaziz: Khabib megtörte Conor McGregor lelkét

Ali Abdelaziz szerint Dana White és Khabib La Vegasban találkozik, hogy megvitassák az orosz jövőjét, és így megtudják, lesz-e visszavágó McGregor ellen. Habár Khabib Nurmagomedov 2020 októberében úgy döntött, hogy visszavonul, miután meggyőző módon legyőzte Justin Gathje-t, Dana White nem akarja feladni, hogy megpróbálja meggyőzni őt egy Conor McGregor elleni visszavágóra.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók