Dillian Whyte "be akarja törni Deontay Wilder arcát"

A „Bronz Bombázó” tiszteletlen volt.


Dillian Whyte "be akarja törni Deontay Wilder fejét", és azt reméli, hogy jövőre megküzdhet a nehézsúlyú ökölvívóval.

A brit ökölvívó kétségbeesetten keresi új ellenfelét, aki Wilder lehet, mielőtt ismét összecsapna Alexander Povetkinnel, aki augusztusban megverte. Eközben Wilder még mindig a Tyson Fury elleni harmadik mérkőzésüket akarja. Whyte azt állította, hogy Wilder egyszer elutasított egy 7 millió dolláros (5,1 millió font) ajánlatot, pedig megküzdhettek volna egymással.

„Szeretném összetörni Deontay Wilder arcát. Ez egy olyan mérkőzés lenne, ahol nagyon fel lennék töltve. Frusztráló, de mégis nagy név. Ő az egyik legjobb srác, és szívesen megküzdenék vele. Komolyan kell gondolnia. Egyszer hat, hétmillió dollárt ajánlottunk fel neki, és ő elutasította, majd egymillió dollárért ringbe lépett Luis Ortiz ellen inkább. Mennyire komoly akkor ez a srác?”

Sport365.hu - "Fury edzője Wilderen viccelődik"

Deontay Wilder a WBC volt nehézsúlyú világbajnoka úgy érzi, hogy a bevonuló jelmeze is hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette a Tyson Fury elleni összecsapását. Wildertől megszokott, hogy a bevonulásai során szívesen ölt magára látványos jelmezeket, ezúttal lehet elvetette a sulykot. Watch as heavyweight champion Deontay Wilder makes an epic Ring Walk, ahead of his anticipated rematch with Tyson Fury.

„Amikor az emberek megemlítik nekem Deontay Wilder nevét, csak stresszelek. Joseph Parker nem akart harcolni velem, amikor megkapta a címet. Szerettem volna küzdeni vele, de nem akart. Lucas Browne volt a másik, aki, szintén nem mert kiállni ellenem. Wilder is, amikor bajnok volt nem fogadta el a kihívásom, most mindannyian vesztesek, és már jó lennék nekik. Három-négy alkalommal próbáltam Luis Ortiz ellen harcolni. A válasz nem volt. Povetkint már korábban kihívtam többször is, és mindeddig nemleges választ kaptam. De amikor rossz helyzetben vannak, akkor velem szeretnének harcolni, mert ez mindenki számára előnyös. Ha veszítenek, jól fizet, ha nyernek, akkor visszatérhetnek az elitbe. Ezek a srácok tiszteletlenek.”

Forrás: talksport.com
Borítókép: Richard Heathcote/ Steve Marcus/Getty Images

Videók