Dana White megerősíti a harcot: Mindketten ezt akarják

Nyáron jöhet Conor McGregor és Dustin Poirier harmadik mérkőzése.


A UFC elnöke, Dana White megerősítette, hogy Conor McGregor és Dustin Poirier ezen a nyáron harmadszor is össze fog csapni. Az ír 2014. szeptember 28-án a UFC 178-on nyert, majd 2021. január 24-én Poirier visszavágott. Most úgy tűnik, a triológia harc megvalósul.

„Mindketten ezt akarják. Ha van két srácod, akik ennyire akarják a triológiát, mint ez a kettő, akkor megpróbálod megvalósítani. Ez a nyáron meg is fog történni. McGregor most teljesen megszállottja a visszavágónak. Hihetetlen küzdelmeket folytatunk annak kiderítésére, hogy ezek a srácok közül melyik lesz a következő világbajnok.”

Sport365.hu - Khabib: Azt hiszem, Dana továbbítja a médiának azt az üzenetet, amelyet egy hete küldtem neki

Annak ellenére, hogy jelenleg az UFC könnyűsúlyú bajnoka, Khabib Nurmagomedov jövője nem világos a sportágban, és némileg megnyitotta az ajtót Dustin Poirier előtt a világbajnoki címhez, miután úgy tűnik, végleg lemond a bajnoki címről. A UFC 257 érkezett, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

Arra a kérdésre, hogy a McGregor Poirier elleni meccs a címért fog-e menni, csak így válaszolt Dana.

„Nem. Ezek a srácok külön fognak megküzdeni, a címért pedig leszűkítjük a kört, hogy kik fognak érte harcolni. Khabib nem akarja a semmire megtartani a címet, és ezt mi sem szeretnénk. Ezeknek a srácoknak meg kell harcolniuk érte. Láttam olyan beszélgetéseket, ahol sokan azt mondják, hogy Dustinnak kellene a bajnoknak lenni. Nos, Dustin, Conor és Justin is kikapott Khabib ellen. Nincs olyan srác, akire azt lehetne mondani most, hogy igen, ő megérdemli. A címért meg kell küzdeniük.”

Forrás: marca.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

 

Videók