Dana White elismeri, hogy Diaznak nem lett volna szerencsés Khamzattal harcolni

Ezt fájó lehet hallani.


Látva, hogy mit tett Khamzat Chimaev Kevin Hollanddal a UFC 279-en, Dana White rájött, hogy a Nate Diaz elleni küzdelem csak rosszabbul sülhetett volna el.

Chimaev eredetileg Diaz ellen lépett volna ketrecbe a szeptember 10-i Las Vegas-i főmérkőzésen, de Khamzat nem tudta hoznia a súlyát, így megkeverték a kártyát, és Chimaev így Holland ellen küzdött meg. Chimaevnek kevesebb, mint fél menet kellett ahhoz, hogy Hollandot a szőnyegre vigye és megfojtsa.

„Miután megnézted a meccset, rájössz, hogy a Khamzat vs. Nate Diaz nagyon nem lett volna jó. Tudom, hogy kiakadtak a rajongók Khamzatra, mert nem hozta a súlyát, meg minden más, de mit művelt Kevin Hollanddal. A minap posztolt Kevin egy képet, amin vörös volt a szeme a fojtás miatt. Ez mi?!” - mondta White a "The Action Junkeez Podcast" című műsorban.

A kártya átszervezés eután Diaz az este főmérkőzésén Tony Ferguson ellen harcolt a T-Mobile Arénában, és a 4. menetben kiütötte "El Cucuy"-t a UFC-s szerződésének utolsó meccsén. Bár Chimaev nagy favorit volt Holland ellen, White nem számított arra, hogy ilyen gyorsan és dominánsan nyer Holland ellen.

„Imádom Kevint. És rohadtul nem erre számítottam.”

Borítókép és fotók: Amy Kaplan/Icon Sportswire a Getty Images

Videók