Dana White azt javasolja McGregornak, hogy csak a UFC-re összpontosítson

Mire lenne képes Conor McGregor, ha csak a UFC-re kocentrálna?


Dana White azt akarja, hogy Conor McGregor egyelőre felejtse el az ökölvívást, és minden energiáját az UFC-re összpontosítsa.

McGregor január 23-án lép ketrecbe Dustin Poirier ellen a UFC 257-en, de idén Manny Pacquiai ellen is harcolni akar.

"Ahogyan ez a srác mentálisan, fizikailag és érzelmileg jelenleg áll, úgy értem, hogy harcra kész. Nagyon szeretném azt látni, hogy csak arra összpontosít, mit tehetne a UFC-ben. Legyen akár ez egy újabb címmérkőzés Khabib Nurmagomedov, vagy valaki más ellen."


Fotó: thenotoriousmma/Instagram

"A bokszmeccsek számára mindig ott lesznek. Ő jelenleg abszolút a világ legjobbja az MMA-ban, és ez a jelenlegi helyzet. Nem lesz fiatalabb. Azt szeretném látni, ha ezeknek a más céljainak a következő évben vágna neki. Ha egy bokszolóval szeretné összemérni magát, akkor azt tegye meg jövőre, hiszen ez a harc akkor is lehetséges lesz számára."

Sport365.hu - Ali Abdelaziz: Khabib megtörte Conor McGregor lelkét

Ali Abdelaziz szerint Dana White és Khabib La Vegasban találkozik, hogy megvitassák az orosz jövőjét, és így megtudják, lesz-e visszavágó McGregor ellen. Habár Khabib Nurmagomedov 2020 októberében úgy döntött, hogy visszavonul, miután meggyőző módon legyőzte Justin Gathje-t, Dana White nem akarja feladni, hogy megpróbálja meggyőzni őt egy Conor McGregor elleni visszavágóra.

Forrás: marca.com
Borítókép: thenotoriousmma/Instagram

Videók