Dana White: a UFC-WWE fúzió üzleti változásokat jelent

„De amit mi csinálunk, abban nem lesz különbség.”


A rajongóknak nem kell nagy változásokra számítaniuk a UFC-t illetően annak ellenére, hogy a promóció nemrég egyesült a WWE-vel. Ezt állítja a UFC elnöke, Dana White, aki nemrég beszélt először az Associated Pressnek azóta, hogy hétfőn bejelentették, hogy az anyacég, az Endeavor megvásárolta a WWE-t, a világ legjelentősebb profi birkózócégét.

A lépés nagy találgatásokat váltott ki azzal kapcsolatban, hogy a jövőben lesz-e fellendülés a crossover sportolók vagy események terén. White jelezte, hogy lesznek változások a két cég hátterében, de maga a „termék” általában ugyanaz marad.

„Biztos vagyok benne, hogy jobb megállapodásokat kötnek majd az arénákkal. Szövetségeket fognak kötni. Megállapodások, szövetségek és szponzorációk fellendülnek, és a lista folytatódik. Az üzleti oldal az, ahol tényleg nagy különbséget fogsz látni. Ami a teljesítményt és azt illeti, amit csinálunk, abban nem lesz különbség. Nem lesz semmilyen átfedés. Igen, Brock Lesnar, aki át akart jönni a UFC-be és kipróbálni magát, nehézsúlyú bajnok lett. Ő egy ilyen jó sportoló. Aztán ott volt Ronda Rousey, aki itt világbajnok volt, majd átment a WWE-be, ott kipróbálta magát és világbajnok lett. Ez a fajta szinergia továbbra is megmarad."

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók