Conor McGregornak még két meccse van: hűséges akarok maradni a UFC-hez

Az ír ketrecharcos kicsit odaszúrt a korábbi nehézsúlyú bajnok, Francis Ngannou-nak.


A visszatérésének időpontja egyelőre tisztázatlan, de még maga a UFC sem gyakorolt Conor McGregorra nyomást. Nincs rá nagy okuk, fontosabb dolgokat már régen tisztáztak vele. Először is, hogy még mindig harcolni akar. És csakis a UFC-ben, ami a főnökének, Dan White-nak mennyei zene.

Közben maga McGregor nemrég elárulta, hogy már csak két meccs van hátra a szerződéséből. Szerinte mindkettőt még idén meg tudná csinálni, de jelenleg ez nem tűnik túl valószínűnek. A ketrec helyett a színfalak mögött harcol. Méghozzá az Egyesült Államok Doppingellenes Bizottságával (USADA), akik szeretnék, ha újra teljes ellenőrzés alá kerülne. Mégpedig legalább hat hónapig, mielőtt újra harcba szállna. De még csak alá sem írta a következő mérkőzését.

Az legalábbis biztos, hogy Michael Chandlerrel együtt, valószínűleg az év második felében újra akcióba lép. És aztán? Valószínűleg minél hamarabb egy újabb meccs, majd tárgyalás egy új szerződésről a UFC-vel. Ott tartani őt nem lehet olyan nehéz. Elvégre biztosította magát arról, hogy más márkák nem neki valók. Továbbra is a legjobbakkal szeretne megmérkőzni a UFC-ben.

„Miért váltsak, valami teljesem értelmetlen feladatért? Nem igazán érdekel az ilyesmi, az a célom, hogy a csúcson maradjak. Egyszerűen csak folytatni akarom a UFC-ben. Abban a társaságban, amit annyira szeretek" - árulta el Notorious a The MMA Hournak adott interjújában.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók