"Conor McGregor nagyszerű dolgokat tett a UFC-ben, de az ideje lassan lejár"

Covington: egy McGregor elleni meccsem, valószínűleg a legnagyobb harc lenne, amit a UFC valaha is csinált.


Colby Covington úgy gondolja, hogy egy Conor McGregor elleni meccs lenne a UFC történetének legnagyobb példányszámban eladott pay-per-view mérkőzése.

Mivel McGregor várhatóan még ebben az évben visszatér Michael Chandler ellen, egy győzelemmel ismét címmérkőzés közelébe kerülhetne. McGregor tagadhatatlanul a sportág legnagyobb vonzereje, Covington pedig úgy gondolja, hogy számok tekintetében tökéletes táncpartner lenne.

„Conor nagyszerű dolgokat tett ebben a sportágban. Nagyszerű harcos, de az ideje lassan lejár. Rengeteg pénzt keresett, így már nincs meg benne ugyanaz az éhség és ugyanaz a lendület, mint amikor elkezdett bunyózni. Ki tudja, hogy visszatér-e a közeljövőben. Még meg kell szereznie az USADA engedélyét, és el kell végeznie minden ezzel járó dolgot. Ha Conor egy nap bunyózni akar és egy nagy üzletet, akkor valószínűleg ez a legnagyobb meccs, amit a UFC valaha is csinálna” - mondta Covington.

Miután Covington tartalékként bemért a Leon Edwards Kamaru Usman elleni címmérkőzésre a UFC 286-ra, Dana White, a UFC elnöke azt mondta, hogy Colby megkapja legközelebb az esélyt a váltósúlyú bajnok Edwards ellen. Covington jelenleg az övre koncentrál, de nyitott lenne egy későbbi McGregor-meccsre is.

Borítókép: Getty Images

 

Videók