Conor McGregor jövője

Nagyon sok jó meccs várhat még az ír ketrecharcosra.


A UFC 257 gálán Conor McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Az Abu-Dzabiban, 2600 néző előtt rendezett gálán a 32 éves McGregor a második menetben egy jobbegyenestől padlót fogott, majd a rá záporozó ütések nyomán a mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet.

Sport365.hu - Vége! Dustin Poirier KO-val nyert Conor McGregor ellen!

Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán. McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Fotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images A hölgyek szalmasúlyú súlycsoportjában Rodriguez a nyolcadik a ranglistán, míg Ribas a tizedik.

Sport365.hu - Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Igen jól sikerült a UFC 257 gálája, ahol rendkívül izgalmas párosítások mellett, nagyon jó mérkőzéseket is láthattunk. Conor McGregor 12 hónap után tért vissza a ketrecbe régi riválisa, Dustin Poirier ellen, de az előtte lévő mérkőzések is tartogattak magukban izgalmakat. Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

McGregor magától értetődőnek tartotta a győzelmét Poirier ellen, és gyakorlatilag kész üzletnek tekintette a Manny Pacquiao elleni ökölvívó mérkőzést, bár ez most a levegőben van, mivel a filippínó harcos a hírek szerint megállapodott egy Ryan Garcia elleni mérkőzésben. Az ír harcos még mindig nem adta fel a reményt, hogy szembenézzen Pacquiaóval, és továbbra is lehetséges, bár valószínűtlen, egy esetleges visszavágó Khabib Nurmagomedov ellen.

„A harcnak folytatódnia kell, akadnak még itt nagyszerű párosítások. Én és Dustin 1-1, én és Nate Diaz 1-1. Nagyon sok jó meccs várhat még rám.” – mondta Conor.


Fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Steve Marcus/Getty Images/Chris Unger/Zuffa LLC/Chris Hyde/Getty Images/Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Forrás: marca.com
Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Videók