Conor Mcgregor a lehetőségek kapujában

Ez most komoly?


A WBC elnöke, Mauricio Sulaiman elárulta, hogy Conor McGregornak lehetősége van versenyezni egy boksz-világbajnoki címért.

Sport365.hu - Dana White azt javasolja McGregornak, hogy csak a UFC-re összpontosítson

McGregor január 23-án lép ketrecbe Dustin Poirier ellen a UFC 257-en, de idén Manny Pacquiai ellen is harcolni akar. "Ahogyan ez a srác mentálisan, fizikailag és érzelmileg jelenleg áll, úgy értem, hogy harcra kész. Nagyon szeretném azt látni, hogy csak arra összpontosít, mit tehetne a UFC-ben.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, Sulaiman kifejtette, hogy az ír bokszolónak győznie kell a ringben, egy rangsorolt ​​harcos ellen.

"Azt mondanám, hogy győznie kell egy rangsorolt harcos ellen, és akkor jogosult lenne egy címmérkőzésre. Rengeteg példa van a Muay Thai harcosoktól, akik profik lettek a nemzetközi ökölvívásban, és jogosultak lettek harcolni egy címért. Vaszilij Lomachenko például korábban szabadstílusú birkózást és a judót is űzött, majd végül a profi bokszba keveredett és címet szerzett. Tehát ez működhet."

Sport365.hu - Ali Abdelaziz: Khabib megtörte Conor McGregor lelkét

Ali Abdelaziz szerint Dana White és Khabib La Vegasban találkozik, hogy megvitassák az orosz jövőjét, és így megtudják, lesz-e visszavágó McGregor ellen. Habár Khabib Nurmagomedov 2020 októberében úgy döntött, hogy visszavonul, miután meggyőző módon legyőzte Justin Gathje-t, Dana White nem akarja feladni, hogy megpróbálja meggyőzni őt egy Conor McGregor elleni visszavágóra.

McGregor nem egyszer elárulta már, hogy nagy vágya még visszatérni az ökölvívás világába Floy Mayweather elleni küzdelme után. Egyes hírek szerint Manny Pacquiao szívesen kiállna az ír ketrecharcos ellen. Ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a boksz világbajnoki cím megszerzésére, meg kell győznie egy olyan ökölvívót, aki a legjobb 15 között szerepel.

Először azonban McGregor visszatér a UFC-be, hogy megmérkőzzön Dustin Poirier ellen a UFC 257 főmérkőzésén január 23-án.

Forrás: marca.com
Borítókép: thenotoriousmma/Instagram

Videók