Chandlert nem érdekli a Poirier elleni harc

Amikor Chandler csatlakozott a UFC-hez Poirier nem foglalkozott vele, most fordult a kocka.


Michael Chandler bevallotta, hogy a korábbi ideiglenes UFC könnyűsúlyú bajnokkal, Dustin Poirier-vel való esetleges jövőbeni harc számára teljesen érdektelen – azt állítja, hogy a lousianai születésű harcos figyelmen kívül hagyta őt, amikor bekerült a promócióba.

Chandler, akinek sikerült megszereznie második UFC-győzelmét a UFC 274-en, egy látványos második menetes kiütéssel állította meg a korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnokot, Tony Fergusont. A Sanford MMA sztárja tavaly májusban kiütéses vereséget szenvedett Charles Oliveirától.

A győzelmét követően Chandler elárulta, hogy szívesen megmérkőzne egy visszavágón Oliveirával és Gaethjével, valamint felajánlotta, hogy megküzd Conor McGregorra, valamint Nate Diazzal.

„Őszintén nem érdekel engem a Dustin elleni harc. A minap megkérdezték tőlem, hogy kit látnék bajnokként, ha nem én lennék, és teljesen megfeledkeztem róla. Egy nagyszerű ember, kedvelem őt a sport miatt, de amikor bekerült a UFC-be ők teljesen figyelmen kívül hagytak, mondhatni félrelöktek engem. Úgy tett, mintha nem érdemelném meg azt, hogy ott vagyok, ahol. Láttam, hogy Twitteren azt mondta, hogy mindenki más nevét mondom, csak az övét nem, mintha félnék tőle. Erről azonban szó sincs, csak megfeledkeztem róla” - mondta Michael Chandler az MMA Hour című műsorban.

Borítókép és fotók: Michael Chandler / Twitter

Videók