Chandler: a McGregor elleni meccs a lehető legnagyobb harc lenne az MMA-ban

McGregor tavaly július óta nem harcolt.


Az uncia.info írását változtatás nélkül közöljük.

Michael Chandler azt állította, hogy a közte és Conor McGregor közötti mérkőzés lenne jelenleg az MMA legnagyobb harca.

McGregor 2021 júliusa óta nem harcolt, amikor Dustin Poirier elleni küzdelem során eltörte a lábát. A súlyos sérülést után várhatóan 2022 elején térhet vissza a ketrecbe.

„Amikor az ír ketrecharcos visszatér, szerintem én és Conor csinálnánk egy hatalmas tűzijátékot. Ez egy olyan harc, amit a rajongók is nagyon szeretnének látni. Szerintem ez a legnagyobb harc, amit jelenleg vívhatunk az MMA-ban, és ezt próbálom alázatosan közölni mindenkivel, de szerintem ez egy hatalmas küzdelem lenne tényleg. A fickó eltörte a lábát. Nem kis sérülésről beszélünk, műtétre volt szüksége, esetleg többre, egy titánrúd van a lábában, hihetetlen. Nem fogom kövekkel dobálni a srácot, hisz egy éve súlyos sérülést szenvedett. Voltak harcosok akik hamarabb visszatértek mint ő? Igen, valószínűleg, de mi nem ismerjük Conor sérülésének mértékét. A UFC és a könnyűsúlyú osztály jobb, ha Conor McGregor is a része, de az a legfontosabb, hogy a megfelelő időben térjen vissza” – mondta Chandler a TMZ-nek.

Eközben Dana White, a UFC elnöke azt mondta a TMZ Sportsnak, hogy nem szervez addig le harcot McGregornak, amíg az ír fel nem épül teljesen.

„Ha százszázalékos állapotban lesz, akkor elkezdek gondolkodni, hogy kivel fog majd harcolni. Addig nem gondolok erre, míg nem ad neki mindenki zöld utat a visszatérésre” – mondta White.

Borítókép és fotók: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Videók