Canelo a Bivol elleni visszavágóról: meg tudnám nyerni azt a meccset

Akárhogy is van, Alvarez nem ideges, ha szóba hozzák a Bivol elleni újabb összecsapás lehetőségét.


Annak ellenére, hogy Canelo volt a favorit a Dmitry Bivol elleni összecsapás során, az orosz származású bunyós sokkal összetettebb rejtvénynek bizonyult, mint azt Canelo Alvarez kezdetben gondolta.

Bivol nem volt hajlandó összeomlani Alvarez ereje alatt, ezért egy jól átgondolt meccstervet hajtott végre, ami május 7-én egyhangú pontozásos győzelmet eredményezett. Bár úgy tűnt, hogy a mexikói bunyós az azonnali visszavágó mellett dönt, a 32 éves bunyós irányt váltott, és inkább befejezte a Gennadiy Golovkin elleni, régóta tartó rivalizálást. A múlt hétvégén a nevadai Las Vegasban, a T-Mobile Arénában telt ház előtt Alvarez egyhangú pontozásos győzelmet aratott Golovkin felett.

November 5-én, az Abu Dhabiban található Etihad Arénában Bivol Gilberto Ramirez ellen próbálja majd megvédeni WBA félnehézsúlyú bajnoki címét. Igaz, Alvarez semmit sem szeretne jobban, mint elsőként beszennyezni Bivol rekordját. Tekintettel azonban arra, hogy Ramirez Alvarez honfitársa, elismeri, hogy csendben drukkolni fog neki a meccs estéjén.

„El kell intéznie a dolgát Ramirezzel szemben. Azt akarom, hogy Ramirez nyerjen, de majd meglátjuk” – mondta Alvarez a Matchroom Boxingnak adott interjújában.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép és fotók: Getty Images

Videók