Borics címmérkőzése veszélyben: AJ McKee meggondolta magát

Visszavágót akar Patricio Freire ellen.


Három héttel azután, hogy AJ McKee kijelentette, hogy végzett pehelysúlyban most meggondolta magát. Áprilisban egyhangú pontozással kikapott Patricio Freire ellen a Bellator 277 főmérkőzésén, amikor először próbálta megvédeni címét bajnokként.

„Végeztem ebben a súlycsoportban. Évek óta ebben harcolok, és ez számomra nagyon sok munka, de a csapatomnak és a családomnak is nehéz. Irány a könnyűsúly, gyorsabb, erősebb és nagyobb leszek. Előbújik a szörnyeteg bébi… végeztem a pehelysúllyal. Érdekes kihívások várhatnak ott is rám. Patricio Freire bátyja, de ott van Benson Henderson és Khabib unokatestvére, Usman Nurmagomedov is” – mondta korábban McKee.

Most azonban úgy tűnik, hogy McKee meggondolta magát ezzel kapcsolatban, és hajlandó visszaszerezni Freire-től a pehelysúlyú címet.

„Azt hiszem, a pillanat hevében túl gyorsan reagáltam, hiszen nyilvánvalóan nem voltam elégedett az eredménnyel. Igen, abban a pillanatban már nem érdekelt ez a súlycsoport. De ő a bajnok, én megadtam neki a tiszteletet és a lehetőséget a visszavágóra, most rajtam a sor. Én voltam a bajnok. Úgy érzem megérdemlem a visszavágót. Ezt nem a bírák fogják eldönteni. A következő meccs hasonló lesz az elsőhöz.”

Forrás: mmajunkie.usatoday.com
Borítókép és fotók: Borics Ádám / Facebook

Videók