Borics: „2021 az én évem. Világbajnok leszek a Bellatorban!”

Borics Ádám reméli, hogy a Bellator 256-os győzelme meghozza számára a címmérkőzést.


Borics Ádám úgy gondolja, hogy neki kell következni a Bellator pehelysúlyú bajnoki címért folyó harcban. Amióta Darrion Caldwell ellen 2020 januárjában kikapott, zsinórban már a harmadik győzelmét is megszerezte, legutóbb Jeremy Kennedy ellen tette mindezt egyhangú pontozással a Bellator 256-on.

Sport365.hu - Borics Ádám győzelem: Irány a bajnoki cím!

Borics Ádám a Bellator 256 gála harmadik mérkőzésén mérte össze az erejét Jeremy Kennedy ellen. A találkozó előtt a Sport365 stábjának úgy fogalmazott Ádám, hogy bombaformában van, nos, nem hazudott. Ádám nagyon jól kezdte a mérkőzést, egyértelműen diktálni akarta az iramot. Mondhatni kirobbant a sarokból. 16-1 16-2 LIVE on @SHOsports...

A ranglista helyezése és a mutatók alapján kiérdemelné, hogy a Patricio „Pitbull” Freire és a veretlen AJ McKee mérkőzés győztesével megküzdjön a címért.

„Ez a célom, de nézzük meg, mit akar a Bellator. Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kapok arra, hogy ebben az őrült időszakban is küzdhessek, ezért úgy érzem, hogy készen állok harcolni a címért. Nyolc-kilenc küzdelmem van a Bellatorban, szóval igen, legközelebb már a címért szeretnék menni” - mondta Borics az MMA Junkie-nak.


A győzelem táplál, míg a vereség megerősít. Borics Ádám nem tört meg azután sem, hogy veszített Darrian Caldwell ellen. Fotó: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Ádám tisztában van azzal, hogy lehet várnia kell egy ideig, mielőtt ketrecbe lépne, ha valóban megkapja a címmérkőzést.

„Lássuk mikor lesz a mérkőzés, és majd kitaláljuk a továbbiakat. Idén még egy-két alkalommal szeretnék harcolni. Évente maximum háromszor akarok ketrecbe lépni, hiszem mindig keményen edzek. Nagyon szeretnék harcolni egy címért, de nézzük meg, mit akar Bellator. Ők mindig nagyon jól bánnak velem, úgyhogy lássuk, mi következik. Ez az a pillanat, amikor készen állok egy ilyen megmérettetésre. Soha nem fogom elfelejteni, amikor veszítettem Caldwell ellen. Greg edző azt mondta nekem: „ez az az idő, amikor a gyerekből férfi válik”. Ez a vereség sokat segített nekem, ezért is vagyok ma sokkal jobb ember és harcos. 2021 az én évem. Világbajnok leszek a Bellatorban!”

Forrás: mmajunkie.usatoday.com
Borítókép: Adam "The Kid" Borics/Facebook

Videók