„Bocsánat a szurkolóktól” – Usyk csapata aggasztóan rejtélyes tweeteket posztolt

Veszélyben a Tyson Fury elleni vitathatatlan meccs.


Oleksandr Usyk promótere, Alex Krassyuk és menedzsere, Egis Klimas is aggasztotta a bokszrajongókat péntek este küldött tweetjeivel. Az ukrán képviselői úgy tűnt, hogy kétségbe vonják a Tyson Fury vitathatatlan meccsét, amely jelenleg a levegőben lóg.

Alig több mint egy héttel ezelőtt még nagyon valószínűtlennek tűnt, hogy a leszámolás létrejön, mivel a két bokszoló csapata nehezen jutott egyezségre. Fury azonban ekkor egy sokkoló nyilvános ajánlatot tett, amelyben 70/30 arányú pénztárcafelosztást ajánlott a maga javára, amit Usyk váratlanul elfogadott, annak ellenére, hogy korábban 50/50 arányú megállapodást akart. Miután a pénzügyi feltételekről megállapodtak, Fury és Usyk képviselői megkezdték a szerződés véglegesítését. Mostanra azonban eltelt egy hét, és ez még mindig nem történt meg.

Usyk csapata nyilvánosan kijelentette, hogy nem bíznak abban, hogy a mérkőzés létrejön, mivel kételkednek Fury szándékaiban. Fury brit társproducere, Frank Warren azonban ragaszkodik ahhoz, hogy minden rendben lesz.

Péntek este Usyk tábora újabb aggasztó megjegyzésekkel állt elő. Krassyuk egy rejtélyes tweetet írt. „Sok hűhó semmiért... A patkányverseny és a majomkodás.” Klimas ezt folytatta, melyben elárulta, hogy folyamatban van a brit tanácsadók felbérlése, hogy feldolgozzák Fury táborának követeléseit. „Minél mélyebbre megyünk, annál nagyobb az esély, hogy kihúzzuk a dugót. Elnézést a rajongóinktól!"

A cikk folytatásért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók