Betekintés a kulisszák mögé: nemcsak a ringben folyik kemény munka

Elsősorban egy baráti társaság és másodsorban promociós vállalkozás, mégis ez az egész ennél sokkal többről szól mint sokan gondolnák.


Exkluzív interjú Demeter Lászlóval, a New School Promotion egyik alapítójával. A beszélgetés során érintettük a kezdeteket, majd kitértünk arra, hogy épül fel egy gála, illetve hogyan kerül sor egy ellenfél kiválasztásra.

Rácz Félix, Magyarország minden idők legsikeresebb ökölvívó menedzser-promótere megelégelte a Magyar Ökölvívó Szakszövetséggel a szélmalomharcot, így úgy döntött, hogy nem kíván többet együttműködni a MÖSZ-el, a jövőben pedig nem szervez Magyarországon eseményeket.

Ezt követően sokakban nagy kérdőjel volt a magyar bokszvilág kapcsán, de Marsi László Erdélyi Kálmánnal, Bozai Gyulával, Demeter Lacival és egy lelkes támogatóval közösen úgy döntöttek, hogy megpróbálják tovább vinni a legeredményesebb magyar profi bunyósokat, akik korábban Rácz Felix segítségével értek el komoly nemzetközi eredményeket.

Április 29-én a budakalászi sportcsarnokban lép újra kötelek közé a veretlen Bacskai Balázs. A WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét 2020 decembere óta birtokló Bacskai ezúttal az IBO nagyváltósúlyú nemzetközi bajnoki címét próbálja megszerezni a veretlen Xavier Köhlen ellen.


Fotó: New School Promotion

A Sport televízió által élőben közvetített eseményen szorítóba lép még a korábbi nagyközépsúlyú WBO interkontinentális bajnok, Kis Máté, a korábbi IBF nemzetközi bajnok, Tóth László, a WBC regionális bajnok Magyar Kinga és Krämer Péter is. Az április 29-i eseményen debütál a hivatásosok közt a tokiói olimpikon, Gálos Roland is!

Ebben a részben pedig a gála szereplőiről ejtettük néhány szót.

Forrás: New School Promotion
Borítókép: New School Promotion

Videók