Bekokózva, hidegvérrel gyilkolta meg volt barátnőjét az egykori ketrecharcos

Féltékenységből elkövetett gyilkosság miatt várhatóan életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélik.


Andrew Wadsworth, az egykori MMA-harcos bevallotta, hogy megölte volt barátnőjét, miután megtudta, hogy a családja több tagjával is lefeküdt a prostituáltként dolgozó nő.

A 37 éves angol sportoló, aki 2-2-0-ás mérleggel zárta profi pályafutását, elismerte, hogy tavaly májusban halálra szúrta korábbi barátnőjét, Melissa Belshaw-t a wigani otthonában.


Wadsworth a bíróságnak tett vallómásában azt mondta, hogy „elvesztette a fejét”, miután megtudta, hogy Belshaw escortlányként dolgozott. A volt ketrecharcos kokain hatása alatt állt. Elmondása szerint "megalázva és elárulva" érezte magát, főleg miután a 32 éves nő elárulta neki, hogy családja két tagjával is lefeküdt korábban. A veszekedés során állítólag azt is elmondta a nő, hogy korábban megszervezett egy Wadsworth elleni támadást.


Az egykori MMA-harcost azonban nem csak emiatt találták bűnösnek, a listán, amit a bíró felolvasott, szerepelt még a testi sértés és gyilkossági kísérlet.

A Manchester Evening News beszámolója szerint Belshaw 13 éves kislánya azt állította, hogy a férfi kést tartott a torkához, ugyanakkor a bíróságon ezt nem vették figyelembe. Wadsworth és Belshaw kapcsolatát az ügyészek "ingatagnak" nevezték, aminek középpontjában az "alkohol, a drog és a szex" állt. Az ügyészek arra kérték a bíróságot, hogy ne vegye figyelembe Belshaw-ról szóló pletykákat, ugyanis szerintük nem lehet enyhítő körülmény ebben az esetben.

A Manchester Evening News információi szerint minden bizonnyal életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélik a korábbi MMA-harcost.

Forrás: rt.com

Kép: thescottishsun/Facebook/Melissa Belshaw

Videók