Az orvosok egy időre eltiltották McGregort a harcoktól

Hat hónapos kényszerpihenőre szorul az ír ketrecharcos, miután Dustin Poirier legyőzte.


Conor McGregor a UFC 257-gálán vereséget szenvedett Dustin Poirier ellen, és ez meglehetősen sokba került az ír számára, mivel csak júliusban tud harcolni.

Sport365.hu - Conor McGregor jövője

A UFC 257 gálán Conor McGregor 12 hónap után tért vissza az Octagonba egy régi riválisa, Poirier ellen, akit 2014-ben egyszer már legyőzött az első menetben az ír. Az Abu-Dzabiban, 2600 néző előtt rendezett gálán a 32 éves McGregor a második menetben egy jobbegyenestől padlót fogott, majd a rá záporozó ütések nyomán a mérkőzésvezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet.

McGregort a második menetben TKO-val győzte le Poirier, és a felvételek alapján láthattuk azt is, hogy az ír bottal, sántítva hagyta el az öltözőjét, azt mondván, hogy soha nem érzett még ilyen fájdalmat.

Az MMA.tv megerősítette, hogy az írt most hat hónapra felfüggesztették az orvosok. Az egyetlen módja annak, hogy július előtt visszatérjen, ha az orvosok jóváhagyják. Ehhez pedig egy röntgenfelvétel szükséges, amely azt igazolja, hogy a sípcsontja rendben van.

Sport365.hu - Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Igen jól sikerült a UFC 257 gálája, ahol rendkívül izgalmas párosítások mellett, nagyon jó mérkőzéseket is láthattunk. Conor McGregor 12 hónap után tért vissza a ketrecbe régi riválisa, Dustin Poirier ellen, de az előtte lévő mérkőzések is tartogattak magukban izgalmakat. Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

Forrás: marca.com
Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Videók