Az ex-UFC harcos és OnlyFans sztár Paige VanZant visszatér a BKFC-hez

Még legalább egy meccset szeretne.


Az egykori UFC-sztár Paige VanZant talán még nem végzett teljesen a küzdősportokkal.

Annak ellenére, hogy figyelemre méltóan jövedelmező karriert futott be az OnlyFans tartalomkészítőjeként, a '12 Gauge' mindig is nyitva hagyta az ajtót a ringbe vagy a ketrecbe való visszatérésre.

A BKFC elnöke és alapítója, David Feldman szerint VanZant azt tervezi, hogy legalább még egyszer visszatér.

„Körülbelül két héttel ezelőtt beszélgettünk erről a menedzsmentjével. Azt mondták: 'Csak adjatok egy időpontot, de legalább három hónapos felkészülési időt szeretnénk, mert erre az alkalomra nagyszerű formában akar lenni, és biztos akar lenni abban, hogy csak az edzésre tud majd koncentrálni. Szóval nagy a valószínűsége annak, hogy Paige VanZantot még legalább egy mérkőzés erejéig újra a BKFC-nél láthatjátok” - mondta David Feldman, a BKFC elnöke az MMA Junkie-nak.

Hat év és egy közepes 5-4-es mérleg után a UFC zászlaja alatt VanZant úgy döntött, hogy kipróbálja magát a szabadügynöki piacon. Nem kellett sokáig várni, és a Bare Knuckle Fighting Championship egy hétszámjegyű szerződéssel jelentkezett. Sajnos PVZ nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen egymás után veszítette el a Britain Hart és a korábbi UFC-ellenfél Rachael Ostovich elleni mérkőzéseit.

Miután kiderült, hogy az OnlyFans-en mindössze 24 óra alatt elért bevételei felülmúlták az egész profi pályafutása alatt szerzett fizetését, sok rajongó azt hitte, hogy VanZant teljesen befejezte a küzdősportot. Elvégre miért kapna pofonokat a megélhetésért, ha lényegesen többet kereshet azzal, ha a közösségi médiában megmutatja magát?

A harcost ki lehet venni a harcból, de a harcot nem lehet kivenni a harcosból. Vagy valami ilyesmi.

Borítókép: Alex Menendez/Getty Images

Videók