Andy Ruiz Jr most éhesebb a sikerre, mint Joshua előtt - Videó

Bombaformában az amerikai-mexikói bunyós.


Andy Ruiz Jr komoly munkát végzett azóta, hogy elveszítette világbajnoki címét Anthony Joshua ellen, és most félelmetes formában van visszatérése előtt.

Sport365.hu - Andy Ruiz: „Három hónapon keresztül csak ünnepeltem"

Tanári módon bokszolt Anthony Joshua az Andy Ruiz elleni visszavágón, ahol pontozással visszavette mindhárom nehézsúlyú övét a szaúd-arábiai bokszgálán. A 30 éves brit Joshua egyhangú pontozással rendkívül simán lett újra a nehézsúly bajnoka. Oly tanári módon bokszolt, hogy olyan érzésünk volt, mintha Vlagyimir Klicsko nem csak táplálkozási vagy edzésvezetési tanácsokkal látta volna el a bunyóst.

A 31 éves Ruiz Jr. súlyos vereséget szenvedett Joshuától a visszavágó során, ahol elbukta világbajnoki címeit. A mexikói-amerikai bunyós sokkolta a bokszrajongókat, amikor a visszavágón egy jókora súlyfelesleggel jelent meg. Mindez költségesnek bizonyult, hiszen lomha volt, aminek következében vereséget is szenvedett.

Sport365.hu - Joshua elárulta, hogy ki a legnagyobb ütő, akivel valaha szembenézett

Anthony Joshua megnevezte a legnagyobb ütőt, akivel valaha szembenézett, és egyet elárulhatunk, nem Andy Ruiz Jr az, pedig tavaly nagy pofonokat kapott tőle. Ruiz Jr többször is padlóra küldte Joshuát, mielőtt elnyerte volna tőle a nehézsúlyú világbajnoki címeket. Néhány pusztító ütés, ami a boksztörténelem egyik legnagyobb zavarát okozta.

Ruiz Jr azonban most bizonyított, elképesztő átalakuláson esett át az elmúlt időben, miután összefogott Canelo Alvarez edzőjével, Eddie Reynosóval. A közösségi médiában feltöltött pár videót, ahol megmutatta robbanékonyáságát és veszélyes ütéseit.

"Keményen dolgozunk, hogy felkészüljünk arra, aki következik. Hála Istennek, jó úton haladunk."

Ruiz Jr elárulta, hogy 20 kg-ot fogyott, mivel szigorú edzésen megy keresztül, annak érdekében, hogy visszatérjen. Dillian Whyte már ki is hívta Ruizt, miután Alexander Povetkin koronavírusos lett, így nem tudott kiállni ellene. Whyte promótere, Eddie Hearn-nek is tetszik az ötlet.

"Szeretném, ha Ruiz Jr vs. Whyte, Wilder kontra Whyte, Ortiz kontra Whyte mérkőzések közül valamelyik lenne. Chisora mindig készen áll, ő egy másik név, akire lehet számítani Povetkin helyett. Rengeteg kiváló küzdelemre sor kerülhet, de úgy érzem, hogy Dilliannek feledtetnie kell a Povetkin elleni vereségét."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók