Amikor Pulev megpróbálta kiütni Wladimir Klitschkót - Videó

Joshua ellen sem lesz könnyebb dolga.


Anthony Joshua június 20-án a Tottenham White Hart Lane otthonában védheti meg a WBA, IBF és a WBO nehézsúlyú világbajnoki címeit Kubrat Pulev ellen. Joshua tehát szembenéz hamarosan az IBF kötelező kihóvójával, akinek mérlege 28-1 (14 KO).

Legendary Boxing Highlights: Klitschko vs Pulev

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Pulev egyetlen veresége Wladimir Klitschko ellen volt még 2014. november 15-én. Ez volt eddig a bolgár egyetlen világbajnoki küzdelme, ami egészen öt menetig tartott. Pulev ennek ellenére méltányos összeggel sétálhatott el lehajtott fejjel a mérkőzésről. Klitschko számos bunyója mondhatni taktikába fulladt, ami nem sikerült általában látványosra, ezen a mérkőzésen viszont úgy tűnt, Pulev kihozta a sodrából.

Joshua promótere, Eddie Hearn résztvett egy kormánygyűlésen, hogy megvitassák mennyire befolyásolja a koronavírus a címmérkőzést.

"Meglehetősen elfoglalt időszak előtt állunk, reméljük, hogy minden rendben lesz. Számomra a boksz sok szempontból egyedülálló, különösen fontos a szurkolók szerepe. Nem látnám értelmét, hogy zárt ajtók mögött, nézők nélkül rendezzük meg majd az összecsapást."


Forrás: talksport.com
Borítókép: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Videók