AJ McKee végzet a pehelysúllyal: jöhet Borics Ádi címmérkőzése

Patricio Pitbull lehet Borics Ádám következő ellenfele.


Aj McKee először érezte meg a vereség ízét, és úgy érzi, eljött a változás ideje. A Bellator 277 gálája utáni sajtótájékoztatóján az SAP Centerben McKee beszélt a jövőjéről az újságíróktól zsúfolásig megtelt szobában. McKee egyhangú pontozással kikapott Patricio Freire ellen, amivel nem értet egyet.

„Ez egy kudarc számomra. Nyilvánvalóan az, mivel a világ legjobbja vagyok. Úgy gondolom, hogy egy bajnokot meg kell verni, ahhoz, hogy elvedd a címét, és Pitbull nem ezt tette. Láttuk, ahogy én nyertem ellene. Nem tudom, nem tudom, haver. Apám mindig azt mondta nekem, ne bízd a bírákra a meccset. Ez az én hibám.”

AJ McKee benne lenne egy trilógia harcban, azonban egy dolgot világosan kijelentett: végzet a pehelysúllyal.

„Végeztem ebben a súlycsoportban. Évek óta ebben harcolok, és ez számomra nagyon sok munka, de a csapatomnak és a családomnak is nehéz. Irány a könnyűsúly, gyorsabb, erősebb és nagyobb leszek. Előbújik a szörnyeteg bébi… végeztem a pehelysúllyal. Érdekes kihívások várhatnak ott is rám. Patricio Freire bátyja, de ott van Benson Henderson és Khabib unokatestvére, Usman Nurmagomedov is.”

Forrás: mmajunkie.usatoday.com
Borítókép: Bellator MMA / Twitter

Videók