AJ McKee két perc alatt megnyerte a bajnoki címet - Videó

Lefojtotta ellenfelét. Valószínűleg fél szemmel Borics Ádám is figyelte ezt a mérkőzést.


AJ McKee hat éve újra és újra elmondta, hogy bajnok lesz a Bellatorban, ami most végül összejött. Szombaton szülővárosa közönsége előtt, 1 millió dolláros nyereménybónusszal együtt McKee megvalósította az álmát, amikor legyőzte Patricio Freire-t (Pitbullt) egy fojtással az első menet 1:57 másodpercében.

Amikor a harc elkezdődött, mindkét harcos óvatosan próbálta felmérni egymás taktikáját. Majd ez gyorsan megszakadt, amikor McKee eleresztett egy rúgást, amely kibillentette egyensúlyából Pitbullt. Majd jött egy kombináció, ami után azt hitte AJ, hogy már vége a mérkőzésnek, de a bíró nem jelzett, így folytatódott a harc. Igaz, nem sokáig. Pitbull megpróbált talpra állni, de McKee megragadta a brazil nyakát, és egy álló fojtással befejezte a mérkőzést.

Sport365.hu - Borics: Pitbull ellen vívnék legszívesebben címmérkőzést, hisz őt tartják a Bellator legjobbjának

Borics Ádám úgy gondolja, hogy neki kell következni a Bellator pehelysúlyú bajnoki címért folyó harcban. Amióta Darrion Caldwell ellen 2020 januárjában kikapott, zsinórban már a harmadik győzelmét is megszerezte, legutóbb Jeremy Kennedy ellen tette mindezt egyhangú pontozással a Bellator 256-on. A győzelme után most a Sport 365 stábjának adott interjút.

Forrás: mmajunkie.usatoday.com
Borítókép/Fotók: mmajunkie.usatoday.com

Videók