A világbajnok bokszoló, Errol Spence Jr. szörnyű autóbalesetbe keveredett - Képek

A másik autóban egy 14 éves gyerek ült.


Errol Spence Jr. szombat este súlyos autóbalesetet szenvedett, és a feltételezések szerint az ütközésben részt vevő másik autót egy 14 éves gyerek vezette a szülei autójában.

A 32 éves váltósúlyú sztár elmondta, hogy a balesetben megsérült a lába, azonban sérüléseinek súlyosságát egyelőre nem erősítették meg.

„Átment a lámpán! F*szom az egészbe. Mindig ez történik velem. Hála Istennek, hogy nem voltak a gyerekeim mellettem. Nem a kocsi miatt aggódom. F*szom megsérült a lábam. Ez őrület” – mondta Spence Jr. egy Instagram-közvetítésben.

The boxing star went on Instagram Live to tell the story of what had happened

A barátja is szerepelt a videóban, és azt sugallta, hogy egy 14 éves fiú okozta a balesetet, miután ellopta a szülei autóját, gyorsan hajtott és átment a pirosan. Azt mondta, hogy a fiatalkorú sofőr - akit még nem sikerült azonosítani - átment a piros lámpán.

Nem ez az első alkalom, hogy Spence Jr. súlyos autóbalesetet szenvedett, miután 2019 októberében felborult a Ferrarijával, és az intenzív osztályon kötött ki. Később azt állította, hogy a baleset akkor történt, amikor poszttraumás stressz zavarral küzdött, mielőtt bűnösnek vallotta magát ittas vezetésért.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Cooper Neill/Getty Images

Videók