A UFC privát szigetet biztosít a küzdelmekre

A Tony Ferguson vs Justin Gaethje összecsapás helyszínére is fény derült?


A UFC közel áll egy magánsziget biztosításához, ahol a harcokat tarthatnák a koronavírus-járvány ideje alatt.

Az MMA promóciójának tervei elhalványultak a koronavírus miatt: Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson mérkőzése UFC 249-nél már ötödik alkalommal maradt el, mivel a kaukázusi avar származású bajnok Oroszországban ragadt.

Amint azt tegnap este megerősítették, a 4. helyezett Justin Gaethje váltja Khabibot április 18-án megrendezendő főversenyen.

UFC on Twitter

THE WHOLE CARD See you on ESPN+ PPV. #UFC249


A UFC elnöke, Dana White már a háttérben a B terven is dolgozik, aminek célja, hogy a rajongók ne maradjon harcok nélkül. Ehhez pedig az új ötlet egy magánsziget megszerzése, amely lehetővé tenné a nemzetközi harcosok számára a versenyeket.

"Egy-két nap és minden a helyére kerül a magánszigettel kapcsolatban. Van egy privát szigetem, ahol most már bevezettük az infrastruktúrát, ezért akár el is kezdhetjük ott a nemzetközi harcokat. Ez lehet az egyetlen megoldás a küzdelmek létrehozására. Tehát április 18-tól kezdve az UFC újra készen áll és működik."

Dana White Securing Private Island for UFC Fights, 'Fights Every Week' | TMZ Sports

Dana White tells TMZ Sports he's this close to closing a deal to host UFC fights on a private island -- where he would fly in fighters on private planes. SUB...


Példátlan, de egyben teljesen izgalmas lépés ez White részéről, aki minden héten meccseket szervezne a szigeten. A UFC mindenki számára egy külön magángépet biztosítana a biztonság érdekében.

Chisanga Malata on Twitter

As if the #UFC249 saga wasn't crazy enough, Dana White has revealed the card and several others, will take place on a private Island . "I have this venue for two months, and we're setting up shop here. "We're going to be pumping out fights every week. 1/2

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Zhe Ji/Getty Images

Videók