A sötét lovag visszatért: McGregor Poirier fejét akarja

UFC 264: Las Vegasban visszatérhetnek a nézők a Poirier-McGregor 3-ra.


2020 márciusa óta nem rendeztek UFC-gálát nézők előtt a ketrecharc Mekkájának számító Las Vegas-i T-Mobile Arenában. Azonban szombaton éjjel visszatérhetnek a rajongók, és rögtön egy igazi szuperbunyót, a Dustin Poirier-Conor McGregor háború harmadik felvonását kapják. A gálát a Sport1 élőben közvetíti.

Conor McGregor 2021-ben úgy vette át a vezetést a világ legjobban kereső sportolóinak listáján, hogy januárban csak egyszer lépett az Octagonba, és azon a meccsén is kikapott Dustin Poiriertől. Az amerikai kiütötte az írt:

Nem kellett azonban sokat várni, hogy McGregor lehetőséget kapjon a revansra, hiszen július 10-én (magyar idő szerint július 11-én) ismét összecsap a két könnyűsúlyú bunyós. Immár harmadszor találkoznak, és nem nehéz kitalálni, hogy jelenleg 1-1-re állnak a felek.

Teljes cikkért kattints ide.

Sport365.hu - Conor McGregor ki akarja végezni Poiriert: Hordágyon viszik el!

Conor McGregor megfogadta, hogy „megöli" Dustin Poirier- t az UFC 264-en, majd jóslatokba is bocsátkozott, miszerint hordágyon fogják elvinni ellenfelét. McGregor a hétvégén hatalmas trilógiai viadalon ketrecbe lép Poirier ellen, és az ír ketrecharcos visszatért a rossz fiú szerephez. Az UFC korábbi bajnoka szerint Dustin egy halott ember, akit hordágyon fognak elvinni előle a ketrecből.

Forrás: sport1tv.hu
Borítókép: sport1tv.hu

Videók