A jó mindig legyőzi a gonoszt - Khabib üzent a McGregort legyőző Poiriernek

Nem szép, hogy így ér véget ez a mérkőzés.


A cikkben megrázó képek és videók szerepelnek!

2020 márciusa óta nem rendeztek UFC-gálát nézők előtt a ketrecharc Mekkájának számító Las Vegas-i T-Mobile Arenában. Azonban szombaton éjjel visszatérhettek a rajongók, és rögtön egy igazi szuperbunyót, a Dustin Poirier-Conor McGregor háború harmadik felvonását kapták.

McGregor legutóbb januárban vereséget szenvedett Dustin Poiriertől, és hát nem is kellett sokat várni, íme, az újabb összecsapásuk. A felek immáron harmadszor találkoztak, és az állás kettőjük között 1-1 volt. A gálá többi összecsapása is rendkívül izgalmasra sikeredett. 


Fotó: espn.com

Sean O’Malley vs. Kris Moutinho
- O'Malley végül győzedelmeskedni tudott Moutinho ellen, az lett amit akart, de abszolút mindent ki kellett adnia magából. O'Malley TKO-val nyert a 3. menetben, Herb Dean játékvezető úgy döntött, hogy félbeszakítja O'Malley ütéssorozatát.

Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya
- Irene Aldana hibátlan teljesítménnyel tért vissza, hogy megállítsa Yana Kunitskaia-t már az első menetben. Egy irtózatosan kemény bal horoggal a földre kényszerítette ellenfelét, innentől kezdve Aldana könyörtelenül ütötte, vágta ellenfelét, míg Jason Herzog játékvezetőnek nem maradt más választása, mint megállítani a harcot. Aldana az 1. menetben TKO-győzelmet aratott.

"Először is elnézést szeretnék kérni tőle és csapatától a súlyprobléma miatt. Volt némi problémánk. Nagyon örülök, hogy vállalta a harcot. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy idáig jussunk. Lépésről-lépésre akarunk haladni, nem szeretnénk semmit sem elsietni. A bajnoki övet akarom” – mondta Aldana.


Fotó: espn.com

Tai Tuivasa vs. Greg Hardy
- Tai Tuivasa pusztító kiütéssel mindössze 67 másodperc alatt megsemmisítette Greg Hardy-t. Tuivasa készen állt a háborúra, de csak 67 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy az NFL korábbi játékost, Greg Hardy-t legyőzze.


Fotó: Twitter

Gilbert Burns vs. Stephen Thompson
- Gilbert Burns többszörös dzsi-jitsu világbajnok Stephen Thompson volt kick-box világbajnok ellen harcolt. Burns először küzdött azóta, hogy kikapott a bajnok, Kamaru Usmantól. Thompson viszont nem okozott gondot, egyhangú pontozással győzedelmeskedett.

„Bocs srácok. Valahányszor ketrecbe lépek, mindig megpróbálom kiütni az ellenfelem. Az álmom még mindig él, szeretném megszerezni a bajnoki címet!”
 

Conor McGregor - Dustin Poirier

- Nagyon tüzesen indult már a bevonulás is, ez egy másik Conor volt ezegyértelmű, mint legutóbb. Még el sem kezdődött, máris majdnem egymásnak estek. Conor rögtön rúgásokkal kezdett, legutóbb ezeket is hiányolta mindenki az ír ketrecharcostól. Poirier betalált nem is egyszer, pillanatra mintha bajba lett volna Conor, aki fogott is egyből. A hangulat fergeteges volt a stadionban, miközben McGregor giotinba akarta volna fogni Poirier fejét, amikor végül kiszabadult Dustin. A harc a földön folytatódott, ahol a könyökösé volt a főszerep. Véres a nyelve Conornak, de a legnagyobb baj, hogy kiment a bal bokája. Nem tudta folytatni az ír ketrecharcos a mérkőzést. Brutális sérülés! VÉGÜL TKO-GYŐZELMET HIRDETTEK KI, VAGYIS DUSTIN POIRIER GYŐZEDELMESKEDETT ISMÉT!

Conor McGregor mindent feláldozott a visszatérés kedvéért, és iszonyatosan szerencsétlen volt. Egy borzalmas sérülést szedett össze, ami még akár az is lehet, hogy a karrierje végét jelenti. Eltört a lába! A sors fintora, hogy McGregort hordágyon kellett levinni, hiszen a mérkőzés előtt pont ő fenyegette ezzel Dustint. 

Poirier úgy fogalmazott, hogy már a mérkőzés elején az egyik rúgásnál hallotta, hogy Conor lába reccsent. Szerinte nagyon nem volt szép. hogy halállal fenyegette őt McGregor a mérkőzés előtt, ami már nála túllépte a határt.

Conor McGregor: Nincs még itt vége, az elején megfogtam. Nem igaz, hogy Dustin miatt tört el a lábam.

A magyar Bellator harcos, Borics Ádám a posztja komment szekciójában kiképkockáztva a felvételt, ahol jól látható mikor sérült meg igazán Conor lába Dustin ellen, aminek tudjuk mi lett a következménye.


Borítókép:/Fotók: UFC/Twitter

 

 

Videók