A felvétel, ami tisztázza a Fury és Wilder közötti incidenst - Videó

Van még kérdés?! A Sport365 e heti legnépszerűbb írásai közül szemezgettünk.


A BT Sport kiadta a felvételeket Tyson Fury-ról, akit épp Deontay Wilder edzője figyelt, miközben a kezét bandázsolták a harcuk előtt - ezzel tisztázva az összeesküvés elméleteket.

Deontay Wilder csapata megvádolta Tyson Fury-t azzal, hogy illegális kesztyűt használt ellene, és ennek köszönhető a domináns győzelme.

Sport365.hu - Wilder fejsérülését nem kesztyű vagy ököl okozta a Fury elleni meccsen

Wilder karrierje első vereségét szenvedte el, ami a WBC nehézsúlyú övébe fájt, miután Tyson Fury leiskolázta a ringben, és a hetedik menetben TKO-val nyert. A 34 éves fiatalembert rendesen megverték a ringben, és először a nehéz ruhájára panaszkodott, és azt okolta a vereségéért, most már más áll a háttérben.


Mauricio Sulaiman, a WBC elnöke nemrégiben beszélt az ellentmondásról, és azt mondta a Sky Sportsnak, hogy az egész vitát „nehéz megérteni is”.

"Nevetséges. Nehéz megérteni, hogy találhatnak ki ilyet. Mindkét küzdelemnél jelen voltam Fury és Wilder öltözőjében is. Mindkét esetben legalább három ellenőr volt, akik ellenőrizték őket. A harc előtt és után is ott voltam velük, láttam, ahogy felhúzzák és leveszik róluk kesztyűt. Egyik küzdelem során sem láttam semmi olyat, ami gyanúsnak tűnt volna."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: spotbible.com

Videók