500-szor megüt egy fát, három nap egy sötét szobában – Prochazka nem hazudtolta meg magát

Továbbra is elkötelezett az egyedi edzésprogramja mellett, aminek eredményeképpen újabb csúnya sérülést szenvedett.


Jiri Prochazka számára nem idegenek a furcsa edzésmódszerek, amelyek néha furcsa sérülésekhez vezetnek.

Prochazka a címlapokra került a rendkívül szokatlan edzéseivel, amelyek közé tartozik, hogy naponta 500-szor ütött egy fát, és három napra bezárkózott egy sötét szobába étel nélkül, hogy szembenézzen a "démonaival". Eddig úgy tűnik, hogy szokatlan módszerei beváltak, mivel "Denisa" tavaly a UFC 275-ön a nemrég visszavonult Glover Teixeira ellen megszerezte a UFC félnehézsúlyú bajnoki címet.

Sajnos Jiri Prochazka vállműtéten volt kénytelen átesni a Teixeira ellen korábban, a UFC 282-re tervezett visszavágó előtt. Prochazka nem volt hajlandó fenntartani a divíziót, ezért lemondott a címről, megnyitva az utat Jamahal Hill előtt, aki egy hónappal később, a UFC 283-on egy látványos ötmenetes produkcióval szerezte meg a koronát Teixeira ellen.

Prochazka még mindig lábadozik a műtétből, és továbbra is elkötelezett az egyedi edzésprogramja mellett, aminek eredményeképpen újabb csúnya sérülést szenvedett. A videó egy tónál zajlik, amelyben feltehetően úszott, mielőtt kiderült volna, hogy fagyás miatt levált a nagylábujjának körme. A meglehetősen finnyás látványt nyújtó klipben Prochazka lazán eltávolítja a lábujjkörmét, mielőtt óvatosan visszahelyezi azt a helyére.

Figyelmeztettünk! Jiri Prochazka letépi a lábkörmét a videóban, amit a képre kattintva tudsz megnézni.

Borítókép: Getty Images

Videók