5 meztelen nővel ébredt a UFC harcos, nagyon nem örült a menedzser

Chuck Liddell kiélvezte minden percét, amikor reflektorfényben volt. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Az MMA egyik legnagyobb útörrőjeként tartják számon Chuck Liddellt, aki Amerikában segített felhelyezni a térképre a sportágat.

Ez azt is jelentette, hogy pazar életmódott folytatott a csúcson, és önéletrajzában elárulta, hogy még Dana White, aki korábban a menedzsereként dolgozott, sem bírta őt irányítani.

"Egy éjszakai ünnepség után felvittem a szobámba egy kis társaságot. Mondhatni nagy létszámú társaságot. Nem emlékszem, hány nő volt, de tudom, hogy kettőnél több. Reggel bekopogott Dana a szobám ajataján, és valaki beengedte. Látott két lányt aludni a nappaliban, még két lányt a fürdőszobában és egy lányt velem együtt. Egyikünkön sem volt egy darab ruha sem. Dana mindenhol óvszereket látott lógni, a lámpákon, földön szinte mindenhol. Rám nézett és azt mondta: Menj innen a fenébe!"


Fotó: Randall Michelson/Getty Images for Ignite

Ráadásul az 50 éves legenda elsimerte, hogy úgy készített egy telefonos interjút egy rádióval, hogy közben szexelt.

"Ezekkel nem dicsekedni próbálok. Ez tényleg így volt. Mit mondhatnék még? Jó, hogy győztes alkat vagyok."

Liddell korábban félnehézsúlyú bajnok volt, és több mint két évig uralta a világbajnoki címét. 2010-ben vonult vissza a UFC-től, de visszatért az MMA-hoz egy trilógia párharc miatt, Tito Ortiz ellen. Liddell az év elején másodszor is bejelentette visszavonulását.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Facebook/Chuck Liddell

Videók