Jason Jackson brutális KO-val megnyeri a címet Yaroslav Amosov ellen

Mindenkit sokkolt a kiütés.


Jason Jackson sokkolta az MMA világot a Bellator 301 gáláján és bajnok lett.

A sokak által hatalmas esélytelennek tartott Jackson kiütötte a korábban veretlen Yaroslav Amosovot, hogy egy domináns ütőjátékkal tegye teljessé a pénteki főmérkőzést a chicagói Wintrust Arénában.

Jackson már a nyitó gongszótól kezdve kitömte Amosov leszerelési kísérleteit, és távolságot alakított ki. Jackson lábrúgásokkal tartotta sakkban Amosovot. Felemás ütései és térdei minden alkalommal veszélyeztették Amosovot. Ahogy a küzdelem előrehaladt, Amosov egyre jobban kikészült. Jackson nyugodt maradt és kivárta a pillanatát, amit egy kemény jobbegyenessel végződő kombinációval meg is talált. A földre került Amosov, aki megpróbálta túlélni. Amosov elnyelte az ütéseket, miközben próbált talpra állni.

Jackson, aki 2022 júliusa óta nem harcolt, hétre növelte győzelmi sorozatát. Amosov profiként először veszít. A címét 2021 júniusában nyerte meg Douglas Lima ellen, majd februárban egyszer sikeresen megvédte Logan Storley ellen, majd távol maradt az MMA-tól, hogy az ukrán hadseregben szolgáljon.

Borítókép: Brandon Magnus/DWTNCS

Videók