NBA-hírcsokor: Bizonytalan Butler visszatérése, igazolt a Lakers

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történései.


Nem lehet tudni, mikor tér vissza csapatához Jimmy Butler. A Miami Heat játékosa a Boston Celtics elleni vereség (110–106) alkalmával sem volt a keretben, mint kiderült, ennek az oka egy családjában történt haláleset. A klub távozási lehetőséget biztosított határozatlan időre, egyelőre nem tudni, mikor áll újra edzésbe.

A Los Angeles Lakers szerződtette Spencer Dinwiddie-t. A 30 éves irányítóként is bevethető játékos a Brooklyn Nets-nél volt legutóbb, ahol 12.6 pontot, 6.0 asszisztot és 3.3 lepattanót átlagolt szezonbeli 48 mérkőzésén.

Közel áll a megállapodáshoz Kyle Lowry és a Philadelphia 76ers. A korábban 6x All Star irányító 2021–2024-ig a Miami Heatben játszott, ahonnan nemrég a Charlotte Hornets-hez került. Innen térhet vissza szülővárosába, Philadelphiába, amely 17 éves pályafutása 5. NBA-csapata lehet.

Tapasztalt centert igazolt az Oklahoma City Thunder, Bismack Biyombo csatlakozott a kerethez. Biyombo 31 éves korára 829 NBA-mérkőzést tudhat maga mögött, 5.1 pont, 6.0 lepattanó és 1.3 blokk az átlaga. Ebben a szezonban a Memphis Grizzliesben játszott korábban 30 mérkőzésen.

Fotó: Getty Images / Al Bello

Videók