Nyugat nyerte a kosárlabda junior All Star-gálát

Nyugat legjobbjai 113-82-re legyőzték Kelet válogatottját vasárnap a Székesfehérváron rendezett kosárlabda junior All Star-gálán.


A fesztiválon idén rendhagyó módon nem a felnőtteké, hanem az U18-as fiataloké volt a főszerep. A főmérkőzés előtt sztárjátékosokkal - köztük az Alba Fehérvárt erősítő amerikai Damian Hollisszal - volt nyílt edzés, a meccs szüneteiben dobóversenyeket rendeztek többek között a cselgáncsozó Karakas Hedviggel és a Videotonban futballozó Szekeres Adriánnal. A lefújás után zsákolóversenyre került sor, amelyben a szolnoki Csaba György diadalmaskodott.

A héten rangos nemzetközi kosártorna zajlott 16 éven aluli csapatoknak a Vodafone Sportcentrumban és a Videoton Oktatási Központban a Dávid Kornél Kosársuli, a spanyol Alicante, a német Bayern München, a horvát Cibona Zagreb, a magyar válogatott, a lengyel Zielona Góra, a spanyol Real Madrid és a szerbiai KK Sombor részvételével. A vetélkedést vasárnap a Real Madrid nyerte meg Cibona Zagreb előtt, a magyar válogatott harmadik, a Dávid Kornél Kosársuli pedig hatodik lett.

Videók