NBA: elszakadt a cérna a Pelicans sztárjánál - videó

A szövetség már a büntetést is kiszabta.


Jó hajrájának köszönhetően a listavezető Milwaukee Bucks 128-122-re győzött a szintén biztos rájátszás résztvevő Philadelphia 76ers otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján
 
A liga 15 ezer dollárra büntette a New Orleans Pelicans sztárját, Anthony Davist, amiért a Charlotte Hornets elleni szerdai vesztes mérkőzés után az öltözőbe tartva obszcén jelet mutatott az egyik nézőnek. Az All Star-válogatott kosaras - aki jelenleg sérülés miatt nem játszhat - a középső ujját mutatta fel az őt levideozó szurkolónak.

Az MVP-díj várományosainak összecsapásán Giannis Antetokounmpo, a vendégek görög kosarasa 45 ponttal, 13 lepattanóval, 6 gólpasszal és 5 blokkal segítette csapatát a sikerhez, míg a túloldalon Joel Embiid 34 ponttal, 13 lepattanóval és 13 gólpasszal tripla duplát ért el.
 
A címvédő Golden State Warriors a Los Angeles Lakers otthonában aratott magabiztos sikerével egy lépéssel közelebb került a Nyugati főcsoport-elsőséghez: az oaklandieknél DeMarcus Cousins 21 ponttal és 10 lepattanóval volt csapata legjobbja.
 
A liga 15 ezer dollárra büntette a New Orleans Pelicans sztárját, Anthony Davist, amiért a Charlotte Hornets elleni szerdai vesztes mérkőzés után az öltözőbe tartva bemutatott az egyik nézőnek. Az All Star-válogatott kosaras - aki jelenleg sérülés miatt nem játszhat - a középső ujját mutatta fel az őt levideózó szurkolónak.
 
Eredmények: 
Sacramento Kings-Cleveland Cavaliers 117-104
Los Angeles Lakers-Golden State Warriors 90-108 
Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks 122-128
 
Fotó forrása: Cassy Athena/Getty Images

Videók