Meglepetésre New Orleansban is vereséget szenvedett a Clippers

Az együttes a mezőny egyik leggyengébb csapatától kapott ki.


A Los Angeles Clippers meglepetésre nem tudott nyerni a mezőny egyik legrosszabb mutatójával rendelkező New Orleans Palicanson otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

A 3/8-as győzelmi mérlegnél tartó hazaiaktól a 36 pontos Jrue Holiday elrontotta Paul George bemutatkozását, mivel az utolsó percekben háromszor is elvette a labdát a hatszoros All Star-válogatott olimpiai bajnoktól, aki tavaszi vállműtéte után 33 ponttal kezdett a kaliforniaiaknál. Az előző meccsén is kikapott Clippersből hiányzott a júniusi nagydöntő legjobbjává választott Kawhi Leonard, akit már harmadszor pihentetett csapata ebben az idényben.

A Miami már 27 ponttal is vezetett a Cleveland ellen, míg a Milwaukee főként az elmúlt szezon legjobbjává választott Jannisz Antetokunmpónak köszönheti sikerét a Chicago ellen. A görög sztár 38 ponttal és 15 lepattanóval zárt, s ebben a szezonban hetedszer jutott 30 pont fölé. A Bulls újonca, Coby White lett az NBA történetének a legfiatalabb játékosa, aki első idényében egymás után két mérkőzésen öt triplát dobott. A 19 éves tehetség - aki 26 ponttal zárt - előző meccsén ligarekordot döntött azzal, hogy újoncként hét hármast dobott az utolsó negyedben a New Yorknak.
 

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Miami Heat 97-108
Milwaukee Bucks-Chicago Bulls 124-115
New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers 132-127
New York Knicks-Dallas Mavericks 106-103
Phoenix Suns-Atlanta Hawks128-112
Denver Nuggets-Brooklyn Nets 101-93 

Borítókép: Layne Murdoch Jr./NBAE via Getty Images

Videók